zdjecie

PIĄTEK

Ryba w sosie czosnkowym

  • 4 filety z białej ryby
  • liść laurowy
  • 3 ziarna ziela angielskiego
  • sól, cukier
  • sok z cytryny
  • olej do smażenia

Sos:

  • szklanka pestek z dyni
  • 3 łyżki majonezu
  • szklanka jogurtu naturalnego
  • ząbek...
Pozostało do przeczytania:
53%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line
zdjecie

PIĄTEK

Ryba w sosie czosnkowym

  • 4 filety z białej ryby
  • liść laurowy
  • 3 ziarna ziela angielskiego
  • sól, cukier
  • sok z cytryny
  • olej do smażenia

Sos:

  • szklanka pestek z dyni
  • 3 łyżki majonezu
  • szklanka jogurtu naturalnego
  • ząbek...
Pozostało do przeczytania:
53%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 73624

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Piątek, 17 lutego 2017, Nr 40 (5793)