zdjecie

SOBOTA

Makaron z brokułem

Przepisy poleca Jolanta Żaba, szef kuchni ośrodka Villa Carpatia z Żołyni

Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie. Cebulę i czosnek obieramy. Brokuł myjemy, gotujemy ok. 5 minut i wyjmujemy z wody. Do garnka dodajemy masło klarowane

...
Pozostało do przeczytania:
51%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line