zdjecie

Filet z indyka w sosie czosnkowym

Maria Majewska

  • 0,5 kg fileta z piersi indyka
  • 4 łyżki majonezu
  • 4 łyżki gęstego jogurtu naturalnego
  • 4-5 ząbków czosnku
  • sól, pieprz
  • olej do smażenia

Mięso pokroić w plastry, rozbić i natrzeć solą oraz pieprzem. W misce zmieszać majonez, jogurt oraz przeciśnięty czosnek. Mięso włoży/p>

Pozostało do przeczytania:
42%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 7355

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Piątek, 11 czerwca 2021, Nr 132 (7094)