Gotujemy z siostrą Teresą

Jagody w kopertach

Owocowy zawrót głowy

Gotujemy z siostrą Teresą

SKŁADNIKI:

Ciasto francuskie:

  • 20 dag mąki pszennej
  • 50 dag masła roztopionego
  • kostka zimnego masła
  • 100 ml wody
  • 1/2 łyżeczki soli

Dodatkowo:

  • 25 dag jagód
  • łyżka mąki ziemniaczanej
  • 2-3 łyżki cukru
  • jajko do posmarowania
  • cukier puder do posypania

 

WY

Pozostało do przeczytania:
75%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności