Zdrowa żywność! – A jaka jest pozostała?

dr inż. Eugeniusz Babicz, Głogów, rolnik, specjalista, a zarazem biegły rzeczoznawca z zakresu rolnictwa i ochrony środowiska

Utrzymuje się spore zainteresowanie żywnością naturalną. Niestety, na rynku wciąż bardzo dużo jest żywności z udziałem chemii nawozowej i do ochrony roślin, ponieważ ta potrafi zwiększyć plon i poprawić cechy produktu (wielkość, kształt, barwę, zapach, smak). Powoduje to, że mamy do czynienia z prod

Pozostało do przeczytania:
88%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności