
Niedziela
WOŁOWINA W SOSIE Z CHILI I CZEKOLADY
- 50 dag wołowiny
- 1 cebula
- 2 marchewki
- 2 łyżeczki cukru trzcinowego
- po 1 łyżeczce: kuminu, chili, cynamonu
- 1,5 l bulionu jarzynowego
- 400 ml pomidorów pelati
- 1 łyżka masła
- 2 łyżki mąki pszennej
- 5 kostek gorzkiej czekolady
- 4 łyżki oleju rzepakowego
- 1 puszka czerwonej
Drogi Czytelniku,
Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.
- koszt jednego numeru to 1,80 zł
- w prenumeracie jest jeszcze taniej
- dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
- możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
- możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
- popularne formy płatności
- koszt jednego numeru to 3,69 zł
- czasowy dostęp on-line
Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.
Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 7355
Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)
Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.
Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:
Piątek, 2 listopada 2018, Nr 254 (6308)