Gotujemy z siostrą Teresą
Pieczona wołowina z warzywami
Jesień na talerzu cz. II
Składniki:
- 50 dag pręgi wołowej
- po 2 strąki papryki czerwonej i zielonej
- 5 ząbków czosnku
- 2 cebule
- 2 marchewki
- pietruszka
- mały seler
- łyżka soli
- po łyżeczce pieprzu, cząbru, lubczyku, rozmarynu, ziół prowansalskich, kurkumy, kminku
- 8 łyżek oleju
Wykonanie:
Mięso
...Drogi Czytelniku,
Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.
- koszt jednego numeru to 1,80 zł
- w prenumeracie jest jeszcze taniej
- dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
- możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
- możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
- popularne formy płatności
- koszt jednego numeru to 3,69 zł
- czasowy dostęp on-line
Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.
Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 7355
Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)
Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.
Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:
Poniedziałek, 21 października 2019, Nr 245 (6601)