Przepis z audycji „Porady kulinarne” w Radiu Maryja, 20 listopada 2019 r.
Konfitura gruszkowa z imbirem i cytryną
Składniki:
- łyżka tartego korzenia imbiru
- 2 cytryny
- 20 dag cukru
- 1 kg gruszek po obraniu bez gniazd nasiennych
Wykonanie:
Gruszki kroimy w średnią kostkę i przekładamy do garnka, dodajemy cukier, sok wyciśnięty z cytryn, imbir i mieszamy. Odstawiamy na kilka godzin lub całą noc.
...Drogi Czytelniku,
Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.
- koszt jednego numeru to 1,80 zł
- w prenumeracie jest jeszcze taniej
- dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
- możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
- możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
- popularne formy płatności
- koszt jednego numeru to 3,69 zł
- czasowy dostęp on-line
Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.
Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 7355
Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)
Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.
Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:
Poniedziałek, 2 grudnia 2019, Nr 279 (6635)