zdjecie

Curry z kurczakiem, dynią i ciecierzycą

Maria Majewska

’ 600 g dyni piżmowej bez skóry

’ filet z piersi kurczaka

’ puszka ciecierzycy

’ 2 łyżeczki czerwonej pasty curry Tao Tao

’ duża cebula

’ 2 ząbki czosnku

’ po 1/2 łyżeczki kurkumy i ostrej papryki

’ olej

’ 1,5 szklanki bulionu

’ 1/2 puszki mleka kokosowego

Na patelni rozgrzać

...
Pozostało do przeczytania:
65%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 7355

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Piątek, 16 października 2020, Nr 242 (6900)