Liście melisy w miodzie

ZBIGNIEW T. NOWAK

Składniki:

’ świeżo zebrane liście melisy lekarskiej

’ miód (koniecznie płynny lub w postaci półpłynnej) – najlepiej leśny, spadziowy, z drzew iglastych, nawłociowy, gryczany

Przygotowanie:

Pędy melisy lekarskiej na krótko przed kwitnieniem roślin albo zaraz na początku kwitnienia najlep

Pozostało do przeczytania:
84%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności