SURÓWKA Z KALAREPĄ

Jolanta Żaba szef kuchni ośrodka Villa Carpatia w Żołyni

Składniki:

’ 3-4 kalarepy

’ 2 ogórki

’ cebula

’ pęczek szczypiorku

’ 1/2 pęczka koperku

’ 2-3 łyżki jogurtu greckiego

’ sól, pieprz do smaku

Kalarepy umyć i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, posolić i odstawić na 10-15 minut. Ogórki i cebulę dowolnie pokroić. Szczypi

Pozostało do przeczytania:
29%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line