Nalewka z propolisu

Ewa Sądej

Składniki:

  • 50 g propolisu (świeżo pozyskany ze sprawdzonej pasieki)
  • ’1/2 l spirytusu 70 proc.

Przygotowanie:

Propolis dobrze rozkruszyć i wsypać do czystego słoika. Zalać spirytusem na 25-30 dni. Słoik trzymać w ciepłym miejscu, co jakiś czas potrząsać nim dla lepszego połączenia s

Pozostało do przeczytania:
77%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności