Surówka z kapusty

Składniki:

- mała główka kapusty

- 3-4 marchewki

- pęczek zielonej pietruszki

- pęczek szczypiorku

- 3-4 łyżki oleju

- sól

- pieprz

- kwasek cytrynowy

- cukier

- oliwa lub śmietana, majonez

 

Wykonanie:

Kapustę oczyścić, wypłukać, cienko poszatkować. Marchewkę

Pozostało do przeczytania:
43%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności