Chłodnik z botwinką

Składniki:

- litr zsiadłego mleka lub jogurtu naturalnego

- 2 pęczki młodej botwinki

- 2 szklanki wody

- 2 świeże ogórki

- 2 łyżki szczypiorku

- 2 jajka na twardo

- łyżka cukru łyżka kwasku cytrynowego

- łyżka kwasu burakowego

 

Wykonanie:

Młodą botwinkę ugotować do

Pozostało do przeczytania:
35%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności