Straszny dym

Krzysztof Losz

Małe zakłady mięsne biją na alarm, bo Komisja Europejska chce od września zakazać wędzenia mięsa tradycyjnymi metodami, czyli przy użyciu dymu z palonego drewna. KE twierdzi, że takie produkty zawierają zbyt dużo wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych, w tym benzopirenów, które szkodzą zdro

Pozostało do przeczytania:
89%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności