zdjecie
FOT. BIGSTOCK

Zdrowe polskie korzenie

Anna Zalech

Dziennie powinniśmy jeść ok. 400-500 g warzyw i owoców. Zimą szczególnie polecane są warzywa korzeniowe jako skarbnica witamin i minerałów tak potrzebnych naszemu organizmowi o tej porze roku.

Wśród warzyw na szczególną uwagę zasługują warzywa korzeniowe, które często goszczą na naszych stołach.

Pozostało do przeczytania:
83%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności