zdjecie
Rzepa największą popularnością w Polsce cieszyła się w średniowieczu, jednak dobrze by było, aby i teraz powróciła na nasze talerze, gdyż jest bogata w witaminy i minerały

Krzepka rzepa

Anna Zalech

Rzepa ma niezwykłe właściwości dla zdrowia, a przy tym zawiera niewiele kalorii. Jak wygląda to zapomniane warzywo i czy rzeczywiście nas krzepi? Sprawdźmy też, jakie dania można z niej przygotować.

Rzepa należy do rodziny warzyw kapustowatych. Zwykle jemy korzeń rzepy, w zależności od odmiany –

Pozostało do przeczytania:
90%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności