Przepis z audycji „Porady kulinarne” w Radiu Maryja, 31 stycznia 2018 r.

Chleb pszenno-żytni

Składniki:

  • 1 kg mąki żytniej
  • 50 dag mąki pszennej
  • 5 łyżeczek soli
  • szklanka otrąb pszennych
  • szklanka płatków owsianych
  • 1/2 szklanki ziaren słonecznika
  • 1/2 szklanki siemienia lnianego
  • 7 szklanek gorącej wody
  • 5 łyżek zakwasu chlebowego

Wykonanie:

Do dużej

Pozostało do przeczytania:
56%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 7355

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Poniedziałek, 19 lutego 2018, Nr 41 (6095)