Przepis z audycji „Porady kulinarne” w Radiu Maryja, 21 marca 2018 r.

Pasztet jajeczny

PASZTECIKI I PIEROGI

SKŁADNIKI:

  • 10 jajek ugotowanych na twardo
  • 3 jajka surowe
  • 2 pory lub 3 cebule
  • 2 ząbki czosnku
  • pęczek natki pietruszki lub szczypiorku
  • 3 łyżki oleju
  • 3 łyżki bułki tartej lub płatków owsianych (zalanych gorącą wodą, żeby napęczniały)
  • przyprawy: sól, pieprz, gałka
...
Pozostało do przeczytania:
62%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 73624

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Poniedziałek, 16 kwietnia 2018, Nr 87 (6141)