Przepis z audycji „Porady kulinarne” w Radiu Maryja, 21 marca 2018 r.
Pasztet jajeczny
PASZTECIKI I PIEROGI
SKŁADNIKI:
- 10 jajek ugotowanych na twardo
- 3 jajka surowe
- 2 pory lub 3 cebule
- 2 ząbki czosnku
- pęczek natki pietruszki lub szczypiorku
- 3 łyżki oleju
- 3 łyżki bułki tartej lub płatków owsianych (zalanych gorącą wodą, żeby napęczniały)
- przyprawy: sól, pieprz, gałka
Drogi Czytelniku,
Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.
- koszt jednego numeru to 1,80 zł
- w prenumeracie jest jeszcze taniej
- dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
- możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
- możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
- popularne formy płatności
- koszt jednego numeru to 3,69 zł
- czasowy dostęp on-line
Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.
Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 73624
Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)
Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.
Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:
Poniedziałek, 16 kwietnia 2018, Nr 87 (6141)