Gotujemy z siostrą Teresą
Paszteciki z wołowiną
PASZTECIKI I PIEROGI
Składniki:
Ciasto kruche:
- 25 dag mąki
- 15 dag masła
- łyżeczka soli
- jajko + jajko do posmarowania
- łyżka zimnego mleka
- łyżeczka proszku do pieczenia
Nadzienie:
- 40 dag chudej wołowiny
- 3 łyżki oliwy
- 2 szklanki wody
- 2 cebule
- 2 małe ziemniaki
- burak cukrowy
Drogi Czytelniku,
Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.
- koszt jednego numeru to 1,80 zł
- w prenumeracie jest jeszcze taniej
- dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
- możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
- możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
- popularne formy płatności
- koszt jednego numeru to 3,69 zł
- czasowy dostęp on-line
Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.
Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 73624
Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)
Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.
Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:
Poniedziałek, 16 kwietnia 2018, Nr 87 (6141)