zdjecie

Ryba w maśle orzechowym

  • 30 dag mrożonych liści szpinaku
  • 1 kg filetu z ryby, np. okonia
  • sok z 1 cytryny
  • sól i pieprz
  • 4 łyżki oliwy
  • 2 łyżki masła
  • 4 łyżki mielonych orzechów laskowych
  • pół łyżeczki gałki muszkatołowej

Szpinak rozmrażamy, grubo kroimy i układamy w naczyniu do gotowania na parze.

...
Pozostało do przeczytania:
57%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 73624

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Piątek, 14 września 2018, Nr 213 (6267)