zdjecie

Sobota

Naleśniki szpinakowe

Jolanta Żaba, szef kuchni ośrodka Villa Carpatia w Żołyni

’ szklanka mleka

’ szklanka gazowanej wody

’ 3 jajka

’ szklanka mąki pszennej

’ 1/2 szklanki mąki pszennej razowej

’ 100 g świeżego szpinaku

’ 2 łyżki oliwy z oliwek

’ szczypta soli

Farsz:

’ 1/2 kg sera białego

’ 3-4 łyżki miodu

’ 4-5 łyżek śmietany

’ sok z połowy

...
Pozostało do przeczytania:
65%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 73624

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Piątek, 9 listopada 2018, Nr 260 (6314)