zdjecie

Wtorek

Kuskus z kurczakiem i warzywami

Jolanta Żaba, szef kuchni ośrodka Villa Carpatia w Żołyni

’ 1/2 fileta z kurczaka

’ 30 dag kaszy kuskus

’ marchewka

’ duża cebula czerwona

’ 2 łyżeczki przyprawy kebab-gyros

’ puszka kukurydzy

’ 3 łyżki masła klarowanego

’ sól, pieprz do smaku

Filet umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, pokroić w kostkę i zamarynować w przyprawie

...
Pozostało do przeczytania:
53%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 73624

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Piątek, 9 listopada 2018, Nr 260 (6314)