zdjecie

Małe gołąbki w liściach botwinki

Jolanta Żaba, szef kuchni ośrodka Villa Carpatia z Żołyni

’ pęczek liści botwinki

’ szklanka kaszy jaglanej

’ szklanka ryżu brązowego

’ 2 cebule

’ 500 g podsmażonego mięsa mielonego

’ masło klarowane

’ sól, pieprz do smaku

Z botwinki wybrać większe liście i umyć. Kaszę i ryż ugotować w lekko osolonej wodzie, wystudzić, dodać

...
Pozostało do przeczytania:
56%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 7355

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Piątek, 12 lipca 2019, Nr 160 (6516)