zdjecie

Pieczarki nadziewane mięsem

Jolanta Żaba, szef kuchni ośrodka Villa Carpatia z Żołyni

’ 8 sztuk dużych pieczarek

’ 150 g ugotowanego brązowego ryżu

’ 2 cebule

’ 200 g mielonego mięsa

’ 2-3 ząbki czosnku

’ 3 łyżki masła klarowanego

’ pęczek szczypiorku

’ 150-200 g dobrego żółtego sera

’ sól, pieprz do smaku

Pieczarki oczyścić, odciąć nóżki i łyżeczką

...
Pozostało do przeczytania:
64%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 7355

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Piątek, 12 lipca 2019, Nr 160 (6516)