Omlet frittata

Składniki:

4 jajka 3 łyżki startego żółtego sera 4 plasterki boczku 4 plasterki szynki cebula 2-3 łodygi selera naciowego do wyboru: papryka, kawałek pora, marchewka, burak, cukinia olej do smażenia sól i pieprz do smaku

Wykonanie:

Wybrane warzywa kroimy w kostkę. Na rozgrzanej patelni pods

Pozostało do przeczytania:
52%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności