Gotujemy z siostrą Teresą

Paprykarz drobiowy

Przyrządzamy mięso cz. II

Opracowała Kamila Bielecka

Składniki:

  • 50 dag mięsa kurczaka, indyka, gęsi, kaczki lub z rosołu
  • 2 cebule
  • 4 ząbki czosnku
  • 2 łyżki mąki razowej orkiszowej
  • 1/2 szklanki śmietany 18 proc.
  • 2 łyżki posiekanego koperku lub natki pietruszki
  • po 1-2 łyżeczki soli, papryki słodkiej
  • po łyżeczce chili, kurkumy,
...
Pozostało do przeczytania:
59%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 7355

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Poniedziałek, 1 lutego 2021, Nr 25 (6987)