Gotujemy z siostrą Teresą

Zapiekanka z dzikim ryżem

CZTERY SPOSOBY NA CUKINIĘ

Składniki:

szklanka dzikiego ryżu 90 dag cukinii 4 pomidory 10 dag sera żółtego 2 łyżeczki świeżego rozmarynu łyżka posiekanej bazylii oliwa, sól i pieprz Wykonanie:

Ryż gotujemy w 2 szklankach wody z 1/2 łyżeczki soli i łyżką oleju, aż wchłonie wodę. Cukinię kroimy w kostkę i krótko podsmażam

Pozostało do przeczytania:
53%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności