ZUPA WIEJSKA Z KALAREPĄ

Jolanta Żaba szef kuchni ośrodka Villa Carpatia w Żołyni

Składniki:

’ 5-6 ziemniaków

’ 3-4 średnie kalarepy pokrojone w kostkę

’ 1-2 marchewki

’ pietruszka

’ mały kawałek selera

’ duża cebula

’ udko drobiowe

’ 1/2 pęczka koperku

’ 1/2 łyżeczki majeranku

’ łyżka masła klarowanego

’ lubczyk, ziele angielskie i liście laur

Pozostało do przeczytania:
67%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 7355*

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Czwartek, 25 listopada 2021, Nr 273 (7235)

* Aby wykonań płatność należy posiadać aktywną usługę SMS Premium.