ZUPA WIEJSKA Z KALAREPĄ

Jolanta Żaba szef kuchni ośrodka Villa Carpatia w Żołyni

Składniki:

’ 5-6 ziemniaków

’ 3-4 średnie kalarepy pokrojone w kostkę

’ 1-2 marchewki

’ pietruszka

’ mały kawałek selera

’ duża cebula

’ udko drobiowe

’ 1/2 pęczka koperku

’ 1/2 łyżeczki majeranku

’ łyżka masła klarowanego

’ lubczyk, ziele angielskie i liście laurowe

Pozostało do przeczytania:
67%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności