zdjecie
FOT. BIGSTOCK

Spożywajmy kiszonki

Ewa Sądej

Kiszone warzywa to ogromne bogactwo witamin i minerałów. Są zaliczane do tzw. żywności probiotycznej, która korzystnie wpływa na nasz układ immunologiczny. Chcąc mieć pewność, że nie ma w nich sztucznych konserwantów, najlepiej przygotować je w zaciszu swojego domu.

Kiszenie to jedna z najstarszy

Pozostało do przeczytania:
93%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności