zdjecie
FOT. ADOBE STOCK

Aloes z miodem

Ewa Sądej

Składniki:

  • szklanka zmiksowanych liści aloesu (drzewiastego lub zwyczajnego)
  • 2 szklanki miodu – proponuję spadziowy z drzew iglastych, nawłociowy, leśny lub gryczany

Przygotowanie:

Zerwane z co najmniej 2-letnich roślin liście aloesu umieszczamy w papierowej torbie i trzymamy na do

Pozostało do przeczytania:
78%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności