zdjecie

Zielony koktajl

AZ

Składniki:

1/2 awokado ’ 2 kiwi ’ 2 łyżeczki posiekanej bazylii ’ 2 łyżki posiekanych liści szpinaku ’ sok z połowy cytryny ’ 1/2 szklanki mleka migdałowego ’ ewentualnie miód do dosłodzenia

Przygotowanie:

Awokado przekrajamy na pół, pozbywamy się pestki i łyżką wydrążamy miąższ. Kiwi obier

Pozostało do przeczytania:
46%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności