zdjecie

SYLWESTER NA SŁONO SIOSTRY TERESY

Filety z kaczki w sosie winno-pomarańczowym

Składniki:

  • 2 filety z kaczki 
  • 2 cebule czerwone 
  • sok z 3 pomarańczy 
  • 3 ząbki czosnku 
  • łyżka miodu 
  • po 1/4 łyżeczki: chili, pieprzu, kardamonu, kurkumy, imbiru, mielonego jałowca 
  • 1/2 szklanki wina czerwonego wytrawnego 
  • łyżka masła 
  • łyżeczka soli 
  • łyżeczka mąki kukur
Pozostało do przeczytania:
79%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności