zdjecie

Środa

Kotleciki z serka wiejskiego i otrąb

  • 300 g serka wiejskiego
  • 4 jajka
  • 200 g otrąb owsianych
  • szczypiorek
  • gałka muszkatołowa
  • czosnek granulowany
  • masło klarowane
  • sól, pieprz
  • szczypiorek

Serek wiejski przełożyć do miski. Dodać jajka i otręby owsiane. Wrzucić również drobno posiekany szczypiorek. Doprawić solą

Pozostało do przeczytania:
46%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności