zdjecie

Syrop przeciwbólowy z korą wierzby

AZ

Składniki:

’ 4 łyżki rozkruszonej kory wierzby

’ łyżka sproszkowanych kwiatów bzu czarnego

’ 1,5 szklanki gęstego soku (syropu) z malin (najlepiej z wykorzystaniem cukru trzcinowego lub miodu)

Przygotowanie:

Oba składniki zalać w emaliowanym garnku sokiem z malin i gotować wolno pod p

Pozostało do przeczytania:
74%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności