Zraziki mielone faszerowane

Składniki:

  • 50 dag mięsa wieprzowego
  • 2 jajka
  • 1 cebula
  • bułka namoczona w wodzie
  • 10 dag boczku wędzonego
  • 10 dag żółtego sera
  • 2-3 łyżki mąki
  • 1 papryka
  • olej
  • sól i pieprz

Wykonanie:

Mięso zmielić. Dodać jajka i bułkę odsączoną z wody. Paprykę, cebulę, żół

Pozostało do przeczytania:
47%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności