Gołąbki z czerwonej kapusty

Składniki:

2 główki czerwonej kapusty ocet winny do sparzenia kapusty 30 dag mięsa mielonego 1 puszka groszku 2 marchewki kabaczek 2 jajka sól pieprz 1 mała cebula

Wykonanie:

Liście kapusty sparzyć wodą z octem winnym. Pokrojonego kabaczka, cebulę i marchewkę poddusić. Dodać mielone mięso i

Pozostało do przeczytania:
55%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności