Pieczona kaczka

Składniki:

tuszka kaczki jabłka sól pieprz majeranek natka pietruszki

Wykonanie:

Kaczkę oczyścić, nadziać jabłkami, posolić, dodać odrobinę pieprzu, do środka włożyć drobno pokrojoną natkę pietruszki, posypać na wierzchu majerankiem, ułożyć w brytfannie w piekarniku i podlać wodą, zrumienić

Pozostało do przeczytania:
40%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności