Zupa gulaszowa

SKŁADNIKI

  • 30 dag wołowiny bez kości
  • 4 ziemniaki
  • 30 dag obranej dyni
  • 2 cebule
  • 2 papryki (czerwona i zielona)
  • 4 pomidory
  • 1 łyżeczka imbiru
  • pół łyżeczki kminku
  • 1 łyżka jarzynki
  • 2 l wrzątku
  • olej do smażenia
  • sól, pieprz do smaku
  • natka pietruszki


WYKONANI

Pozostało do przeczytania:
62%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności