Zupa kasztelańska

SKŁADNIKI

  • 20 dag wędzonej szynki
  • 20 dag mięsa wołowego
  • 40 dag prawdziwków lub innych grzybów
  • 2 łyżki mąki pszennej lub orkiszowej
  • 1 szklanka gęstej śmietany 18-procentowej
  • 2 cebule
  • pęczek szczypiorku
  • 1 czerwona papryka
  • 1 łyżeczka czosnku niedźwiedziego
  • liść laurowy
Pozostało do przeczytania:
70%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności