Gotujemy z siostrą Teresą

Pasta z soczewicy

Pasty do pieczywa

SKŁADNIKI:

  • szklanka soczewicy
  • 8 pokrojonych suszonych pomidorów z oliwy
  • 4 ząbki czosnku
  • cebula czerwona
  • 10 dag masła
  • łyżeczka soli
  • 1/2 łyżeczki pieprzu
  • 1/2 szklanki pestek słonecznika
  • pęczek pietruszki

 

WYKONANIE:

Soczewicę gotujemy do miękkości

Pozostało do przeczytania:
38%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 7355

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Poniedziałek, 2 stycznia 2017, Nr 1 (5754)