Gotujemy z siostrą Teresą

Konfitura z brzoskwiń

Konfitury i galaretki

Składniki:

  • 2 kg brzoskwiń
  • 50 dag cukru
  • łyżka kurkumy
  • laska wanilii

Wykonanie:

Brzoskwinie sparzamy gorącą wodą. Po obeschnięciu zdejmujemy skórkę, kroimy na połowy i usuwamy pestki. Owoce zasypujemy cukrem, mieszamy i odstawiamy na 10 godzin. Po tym czasie brzoskwinie przekła

Pozostało do przeczytania:
54%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności