Przepisy z brukselką

Jolanta Żaba szef kuchni ośrodka Villa Carpatia w Żołyni

Mini sałatka

Składniki: ’ 300 g brukselki (może być mrożona) ’ 3-4 ząbki czosnku ’ 3-4 łyżki prażonych płatków migdałowych ’ 2 łyżki masła klarowanego ’ sól, pieprz do smaku

Brukselkę ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Na patelni rozpuścić masło, dodać posiekany czosnek i lekko zeszklić. W

Pozostało do przeczytania:
74%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności