Witaminowa sałatka z jajek i pokrzywy

ZBIGNIEW T. NOWAK

Składniki:

’ 150 g młodziutkich liści pokrzywy (z wierzchołków pędów)

’ 3 ugotowane na twardo jajka

’ szklanka jogurtu naturalnego

’ 5 łyżek posiekanej cebuli dymki, siedmiolatki lub szczypiorku

’ sok z cytryny

’ sól, świeżo zmielony pieprz kolorowy

Wykonanie

Umyte liście pok

Pozostało do przeczytania:
76%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności