Gotujmy z siostrą Teresą

Pasztet z kurkami

Idziemy na grzyby

Składniki:

  • 50 dag kurek
  • 50 dag mięsa drobiowego
  • 4 liście laurowe
  • 5 ziaren ziela angielskiego
  • 20 dag surowego boczku
  • 2 cebule
  • 3 jajka
  • sól i pieprz do smaku
  • 2-3 łyżki bułki tartej

Wykonanie:

Oczyszczone kurki myjemy, gotujemy w wodzie 10 min i odcedzamy. Po ostyg

Pozostało do przeczytania:
62%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności