Gotujemy z siostrą Teresą

Babka orzechowa

Wielkanocne ciasta

Składniki:

  • 25 dag mąki pszennej
  • 20 dag cukru pudru
  • 3 łyżeczki cukru waniliowego
  • 4 jajka
  • 25 dag masła
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • łyżka kakao
  • szklanka orzechów włoskich

Wykonanie:

Orzechy siekamy. Masło rozpuszczamy i odstawiamy do ostygnięcia. Białka ubijamy n

Pozostało do przeczytania:
57%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności