Gotujemy z siostrą Teresą

Sałatka z brokułem

Postne sałatki

Składniki:

  • brokuł 
  • por 
  • 25 dag pieczarek 
  • cebula

Sos:

  • 4 łyżki oleju + olej do smażenia 
  • 4 łyżki octu jabłkowego 
  • 2 łyżki musztardy 
  • 3 ząbki czosnku 
  • 2 łyżki ziaren sezamu 
  • sól i pieprz do smaku

Wykonanie:

Brokuł umyć, podzielić na różyczki, gotować

Pozostało do przeczytania:
62%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności