Gotujemy z siostrą Teresą

Sałatka grzybowa

Postne sałatki

Składniki:

  • słoik marynowanych grzybów 300 ml 
  • słoik kukurydzy 300 ml 
  • 4 korniszony 
  • 15 dag żółtego sera 
  • jabłko winne 
  • sok z cytryny 
  • łyżka posiekanego koperku

Sos:

  • 3 łyżki majonezu 
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego 
  • łyżka ostrej musztardy 
  • po 1/4 łyżeczki sol
Pozostało do przeczytania:
66%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności