Gotujemy z siostrą Teresą

Pasztet z ciecierzycą i soczewicą

Marchewkowe rozmaitości

Składniki:

  • 60 dag marchewki 
  • cebula 
  • 4 łyżki kaszy jaglanej 
  • szklanka czerwonej soczewicy 
  • szklanka ugotowanej ciecierzycy 
  • 2 łyżki oliwy 
  • 2/3 szklanki tartego parmezanu 
  • 2 szklanki bulionu 
  • 2 jajka 
  • po łyżeczce słodkiej papryki, soli, imbiru, curry

Wykonanie:

Pozostało do przeczytania:
74%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności