Papryka konserwowa w occie

Składniki:

  • 1 kg papryki
  • pół szklanki octu 10-procentowego
  • 1 szklanka wody
  • kilka goździków
  • ziele angielskie
  • gorczyca
  • pieprz
  • estragon
  • gałka muszkatołowa
  • sól i cukier do smaku
  • 1 łyżka oleju na słoik

Wykonanie:

Umytą paprykę sparzyć. Wyjąć i przelać

Pozostało do przeczytania:
35%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności